Creates the best engine room using CO-MAKERSHIP     |     Innovative Piping Specialist

Nieuwe opdrachten

Met gepaste trots kunnen we melden dat we naast de lopende opdracht voor het baggerschip van Van Der Kamp (Zwolle) ook 2 nieuwe opdrachten voor de machinekamer installatie voor de sleephopper zuigers BN 347 en 348 van Barkmeijer Shipyards B.V. hebben ontvangen.
Dit betekent continuïteit voor W&W bij Barkmeijer Shipyards Stroobos tot in 2019!

Naast de afbouw van BN 009, die momenteel plaatsvindt op Urk, kunnen we ook de vervolgopdracht voor de machinekamerinstallatie ten behoeve van BN 010 (Hartman Marine Shipbuilding) melden. Dit schip wordt in het 1e kwartaal van 2018 opgeleverd.

 

Barkmeijer bouwt hypermodern baggerschip als Pilot-Project

Barkmeijer Shipyards bouwt hypermodern baggerschip als Pilot-Project.

Het veilig en efficiënt toepassen van LNG aan boord van schepen vereist veel kennis en expertise. Om deze kennis in de regio verder uit te bouwen en te demonstreren gaan een aantal Noord Nederlandse partijen gezamenlijk een dual fuel LNG-aangedreven baggerschip ontwikkelen. Een hypermodern schip dat de toon zet voor toekomstige schepen in dit segment. In het door Energy Valley, Conoship International en Barkmeijer Shipyards geïnitieerde project zijn ook andere bedrijven uit de regio betrokken, waaronder Engie, CIG-Centraalstaal, Wolfard & Wessels Werktuigbouw, Recoma, Royal Niestern Sander en DNV GL. Meer informatie : www.energyvalley.nl